Het vermogen van Johan Derksen


Het vermogen van Johan Derksen

Johan Derksen is een Nederlandse presentator, die kennen we uit de populaire TV-show Voetbal Inside. Hij is ongetwijfeld een van de bekendste mensen uit de Nederlandse media. Maar wat weten we nu van zijn vermogen? Hier volgt alles over zijn financiën en vermogen.

Hoeveel verdient Johan Derksen?

Johan Derksen verdient een bezoldiging van €500.000 per jaar. Daarnaast verdient hij posities en contributies. In 2018 was hij de grootste betaalde dagelijkse talkshowhost van Nederland.

Hoe groot is het vermogen van Johan Derksen?

Het nettovermogen van Johan Derksen is €2 miljoen. Dit komt voornamelijk van zijn prijzengeld uit het programma Voetbal Inside, aangevuld met investeringen in vastgoed, beleggingen en andere activa.

Waar bezit Johan Derksen?

Johan Derksen heeft meerdere onroerende goederen in bezit. Zo heeft hij een complex in Sint-Oedenrode, bestaande uit een woonhuis, stallencomplex, waaronder een manege en een zwembad. Daarnaast bezit hij panden in Nederland die gedurende het jaar worden verhuurd of verkocht.

In welke beleggingen is Johan Derksen geïnvesteerd?

Johan Derksen heeft geïnvesteerd in:

  • Aandelen: Johan Derksen is geïnvesteerd in verschillende aandelen, waaronder in tech-bedrijven en start-ups.
  • Vastgoed: Johan Derksen heeft verschillende onroerende goederen in Nederland.
  • Beleggingsfondsen: Johan Derksen heeft beleggingen in verschillende fondsen die gespecialiseerd zijn in verschillende investeringscategorieën.

Johan Derksen heeft zijn vermogen kunnen opbouwen door slimme beleggingen, een goede zakelijke smaak en vele jaren ervaring als presentator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.